Povređen muškarac na pružnom prelazu u Vrčinu

Izvor: Studio B, 17.Mar.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen muškarac na pružnom prelazu u Vrčinu

Jedan muškarac lakše je povređen kada je voz naleteo na automobil u kojem se nalazio, na glavnom pružnom prelazu u Vrčinu.

Nezgoda se dogodila oko 6 ujutro, a pošto je voz, dok se nije zaustavio, gurao kola marke opel skoro 150 metara, prava je sreća da vozač nije teže povređen.

On je posle ukazane pomoći u ambulanti u Vrčini, u svesnom stanju iz predostrožnosti prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše povrede.

Nije povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ni niko od 20 putnika voza koji je, inače, saobraćao na relaciji Požarevac - Beograd.

Železnički saobraćaj na tome delu pruge bio je obustavljen više sati, dok je trajao policijski uviđaj.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario u automobil u Vrčinu, povređen vozač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2013

BEOGRAD -..Vozač putničkog automobila povređen je i prebačen u Urgentni centar, kada je voz udario u njegov automobil na pružnom prelazu u Vrčinu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Ona je navela da je Hitna pomoć poziv primila jutros oko 6.15 sati, povređeni je najpre hospitalizovan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.