Pojačan saobraćaj ka letovalištima

Izvor: RTS, 15.Jul.2016, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj ka letovalištima

Na putevima u Srbiji danas, poslednjeg radnog dana u sedmici, očekuje se veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja, pogotovo na Ibarskoj magistrali i na deonicama ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Zbog povećanog broja vozila na putevima, vozačima se savetuje oprezna vožnja, a na dodatni oprez upućuje se i zbog najavljenih padavina danas popodne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i mogućih odrona.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, zadržavanja putničkih vozila na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom na ulazu u Srbiju su 60 minuta, a na ostalim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
Kako ukazuje AMSS, vreme zadržavanja na graničnim prelazima je promeljivo, jer su zbog turističke sezone i pojačanog saobraćaja česte promene.
Nastavljaju se radovi na asfaltiranju dela auto-puta E-75, između Vrbasa i Zmajeva (Jegrička), u smeru Vrbas-Novi Sad. Radovi će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci, dok će vozna i zaustavna saobraćajna traka biti slobodne za saobraćaj.
Do sutra, 16. jula predviđene su obustave saobraćaja kod Gornje Trepče, na delu puta između parkinga banje i skretanja za Lunjevicu. Obustava će trajati od 8.00 do 18.00 časova.
Od danas do subote ujutro na delu auto-puta E-75 kroz Beograd, od naselja Konjarnik do mosta "Gazela" u oba smera, izvodiće se radovi na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije u zaustavnoj saobraćajnoj traci. Biće privremeno zaustavljan saobraćaj dok se izvode radovi.
Do 23. jula, od 8.00 do 16.00 zbog radova na redovnom održavanju na auto-putu, od petlje Horgoš do petlje Subotica sever, smer Horgoš-Novi Sad, na snazi je izmena režima saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima, gužve na Ibarskoj magistrali

Izvor: Blic, 15.Jul.2016

Na putevima u Srbiji, danas, poslednjeg radnog dana u sedmici, očekuje se veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja, pogotovo na Ibarskoj magistrali i na deonicama ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Zbog povećanog broja vozila na putevima, vozačima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.