Pešak teško povređen na Ibarskoj magistrali

Izvor: RTS, 13.Mar.2016, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak teško povređen na Ibarskoj magistrali

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali teško je povređen 35-godišnji pešak.
Nakon što je zadobio teške povrede u nesreći koja se dogodila u oko 3.30 u naselju Vidikovac, na Ibarskoj magistrali, muškarac je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 35-godišnji muškarac povređen je oko 20.30 na auto-putu od Zagreba prema Nišu, kod isključenja kod opštine Novi Beograd, te je prebačen na odeljenje ortopedije Urgentnog centra.
Dve muške osobe, starosti 27 i 25 godina, zadobile su povrede glave u 02.10 u Ulici Jovana Brankovića u Batajnici kada su automobilom udarile u banderu, i takođe su prevezene na ortopediju u Urgentni centar.
U sudaru koji se dogodio u 03.26 u Ulici Kraljice Katarine na Čukarici nije bilo povređenih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.