Nesreća na Ibarskoj magistrali, jedna osoba poginula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2010, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Ibarskoj magistrali, jedna osoba poginula

BEOGRAD -

Jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, kod groblja Orlovača, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.45 sati, kada je automobil sleteo sa puta.

Suvozač je poginuo na licu mesta, dok je vozač, muškarac starosti oko četrdeset godina, sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na reanimaciji, izjavila je dežurni lekar Hitne službe.

Kod Filološkog fakulteta jutros posle četiri sata jedan biciklista je zadobio povrede glave kada ga je udario automobil i trenutno se nalazi u Urgentnom centru.

Jedan muškarac je oko pet sati jutros skočio sa zgrade u Gandijevoj ulici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj službi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali

Izvor: Blic, 14.Avg.2010

Jedna osoba je poginula, a jedna je teže povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Orlovaču, izjavila je jutros portparol beogradske službe Hitne pomoći Nada Macura...Nesreća se dogodila prošle noći oko 20.45, na licu mesta je nastradala žena stara oko...

Nastavak na Blic...

Nesreća na Ibarskoj magistrali

Izvor: B92, 14.Avg.2010

Beograd -- Jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, kod groblja Orlovača, rečeno je u Hitnoj pomoći... Nesreća se dogodila sinoć oko 20.45 sati, kada je automobil sleteo sa puta. Suvozač je poginuo na mestu udesa...Vozač, muškarac...

Nastavak na B92...

Udes na Ibarskoj magistrali

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Avg.2010

Jedna osoba poginula, a druga teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, kod groblja Orlovača.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Pretučen vozač "Laste"

Izvor: Studio B, 14.Avg.2010

Kako Studio B saznaje, vozača "Laste" 30-godišnjeg Aleksandra M. oko podneva pretukla su trojica huligana na okretnici linija 95 i 96 u Borči...Vozač "Laste" je sa teškim povredama glave i ruku nanetih metalnom štanglom, prevezen u Urgentni centar...Kako saznajemo u GSP-u, policija je uhapsila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.