Izvor: Radio 021, 09.Avg.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadležni ponavljaju apele vozačima, a u nesrećama strada sve više ljudi

Petoro poginulih i šestoro povređenih u saobraćajnim nesrećama na Ibarskoj magistrali, koje su se dogodile u razmaku od nekoliko sati.

Tako je nastavljen crni bilans na srpskim putevima, a nadležni uporno apeluju na vozače da poštuju propise i prilagode brzinu.Četiri mlade osobe poginule su u noći između četvrtka i petka u teškom sudaru BMW-a i dačije. Sudar se dogodio na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Bogovađu. Poginula su tri mladića i jedna devojka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a još četvoro je životno ugroženo. Vozač BMW-a se nalazi u pritvoru.

U petak oko 8 sati na putu Preljina-Kraljevo, u Mrčajevcima, došlo je do novog sudara, a u nesreći je nastradala jedna osoba, a dve su povređene.

Zanimljivo je da je ovaj crni bilans nastao ni nepuna 24 sata nakon zatvaranja autoputa od Ljiga ka Preljini i kada je celokupan saobraćaj preusmeren na Ibarsku magistralu.

Kolone vozila, vrućina i nervozni vozači su slika sa Ibarske magistrale. I tako će potrajati sve do 18. avgusta.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" stavilo je rampu za kamiondžije zbog Sabora u Guči i zatvaranja deonice auto-puta od Ljiga do Preljine. U "Putevima" su se odlučili na ovaj potez da bi sprečili gužve na Ibarskoj magistrali tokom vikenda.

Opširnije na sajtu N1.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.