NIČIM TO NIJE ZASLUŽIO Meštani skrhani bolom nakog stravičnog ubistva na Ibarskoj magistrali Čuo sam svađu, to se dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2022, 00:04

"NIČIM TO NIJE ZASLUŽIO" Meštani skrhani bolom nakog stravičnog ubistva na Ibarskoj magistrali "Čuo sam svađu, to se dešava"

Na mestu ubistva gde je nastradao Z.J. (63) u Stepojevcu, nalazi se velika lokva krvi.

 Kako kažu meštani, tragediji je prethodila svađa, koja je kulminirala fizičkim obračunom. Nakon što je udario Zorana J. nesrećni čovek pao je i udario glavom o kamen ili oštar beton. Krvario je i, nažalost, preminuo.

Nastradali čovek ima veliku porodicu koju je izdržavao zahvaljujući pečenjari. Ima dvoje dece i četvoro unuka.

U kraju je poznat kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cule. Komšije su u šoku, kažu da on ničim nije zaslužio da ga neko toliko mlađi napadne, naročito zbog konflikta u saobraćaju i to na mestu koje je za pešake crna tačka.

Vikendom ne radi semafor, čovek je bio na pešačkom, treba da pređe ulicu, štagod da mu je rekao nije zaslužio da tako završi - kaže nam jedan od poznanika.

Iako je reč o brutalnom napadu, jedan od očevidaca kazao nam je da je to više nesrećni slučaj.

Čuo sam svađu, to se ponekad dešava, nisam pridavao tome značaja. Svađa je kratko trajala, a onda ga je mladić udario šakom. Pao je na kamen i preminuo.

Podsetimo, kako je Telegraf.rs pisao, mladić M.N. (22) je uhapšen posle pokušaja bekstva. Vozača je policija uhapsila za nekoliko minuta na osnovu snimka kamere, a i svedoci su dali opis kola i registraciju.

Ubijeni Z. J. bio je vlasnik lokalne pečenjere, dok je uhapšeni mladić iz Lazarevca.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Leskovcu - Biljana zabetonirala muža
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŠTA GOD DA MU JE REKAO, NIJE ZASLUŽIO OVAKO DA ZAVRŠI, ČOVEK JE BIO NA PEŠAČKOM" Meštani u šoku nakon brutalnog ubistva u Stepojevcu

Izvor: Blic, 11.Jul.2022

Na mestu ubistva gde je nastradao Z.J (63) u Stepojevcu, sinoć se videla velika lokva krvi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.