MAJKO MOJA, NE IDI Sahranjena tragično nastradala organizatorka serijala KUĆA OD SRCA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 16:05

"MAJKO MOJA, NE IDI" Sahranjena tragično nastradala organizatorka serijala "KUĆA OD SRCA" (FOTO)

Ni kiša nije sprečila ljude da dođu i odaju počast ovoj divnoj ženi koja je,  prema rečima meštana, mnogima pomogla.

Organizatorka serijala "Kuća od srca" Jasmina Mihajlović (47), koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali sahranjena je danas na seoskom groblju u Pločici kod Kovina.

Tužna povorka krenula je od kuće nastradale Jasmine oko 13 časova, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se pešaka uputili ka groblju.

Takođe, na sahrani je bila i bivša voditeljka Jelena Matijašević, koja je bila vidno potresna, a svoju tugu krila je ispod velikih sunčanih naočara. Ćerka organizatorke je kukala je na sav glas na groblju i dozivala svoju majku, a svi prisutni su briznuli u plač.

- Molim te, mama, oprosti mi za sve. Majko moja, ne idi! Molim te - neprestalno je vikala i kukala nesrećna devojka, koja je u jednom trenutku umalo upala u raku. Inače, Jasmina je sahranjena u grobnici babe i dede.

Podsetimo, Mihajlovićeva je poginula u petak oko 11 časova, a njen kolega Zoran S. teško je povređen u udesu koji se dogodio na Ibarskoj magistrali kod sela Lađevac. Ekipa serijala "Kuća od srca" radila je na obnovi kuće porodice Đurović, a u trenutku nesreće išli su po materijal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TREBALO JE DA BUDEM U KAMIONU, čuli smo se tog jutra" Potresna ispovest Žarka Lazića posle sahrane koleginice Jasmine

Izvor: Blic, 18.Apr.2021

Organizatorka serijala "Kuća od srca", Jasmina Mihajlović, koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, sahranjena je danas na seoskom groblju u Pločici kod Kovina. Nakon sahrane koleginice oglasio se njen kolega Žarko Lazić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.