Lazarevčanin koji je uhapšen jer je pomogao policajki da ustane pušten na slobodu

Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2021, 17:59

Lazarevčanin koji je uhapšen jer je pomogao policajki da ustane pušten na slobodu

Na demonstracijama u Lazarevcu tokom blokade Ibarske magistrale u subotu, Dejan Jovanović je pritekao u pomoć policajki u civilu koja je pala. On je pokušao da pridigne ženu u nevolji, a zatim je priveden i optužen za napad na službeno lice.
Dejan Jovanović je danas (29. novembar), nakon saslušanja u tužilaštvu pušten na slobodu, sa koje će se braniti.
Kako se navodi, policajka, iako je htela, pod pritiskom nije povukla prijavu.
Optužen jer je pomogao Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je priveden pod optužbom da je napao službeno lice.
Foto: Privatna arhiva/ Dejan Jovanović Policajka koja je oborena bila je u civilu, a na fotografijama koje su dospele u medije jasno da Dejan pomaže ženi u nevolji.
Urednik portala Puls media, Andrija Đuketić, kazao je za Nova.rs da im je neophodna pomoć kako nevin čovek ne bi snosio posledice:
– Na fotografijama se jasno vidi da Dejan Jovanović pomaže policajki koja je pala, oni se čak i smeju. Ipak, oni su ga priveli zbog napada na službeno lice. Prema našim saznanjima, policajka je htela da da povuče prijavu, ali pod pritiskom to nije učinila – kazao je Đuketić.
Bjelogrlić optužen zbog tuče s Gagom Antonijevićem, preti mu 6 meseci zatvora

Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.