Kombi sleteo sa Ibarske magistrale, u njemu se nalazili SRPSKI SPORTISTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 15:16

Kombi sleteo sa Ibarske magistrale, u njemu se nalazili SRPSKI SPORTISTI

Srećom, nije bilo teže povređenih.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju oko 12 sati lakše su povređene tri osobe, među kojima i dvoje maloletnika. Sve se ovo odigralo u Magliču na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška, .

Kako saznaje Blic, udes se dogodio kada su se iz kamiona, koji se kretao iz pravca Raške prema Kraljevu, iz još neutvrđenih razloga prosula drva na levu kolovoznu traku kojom je iz suprotnog pravca naišao kombi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraljevačke registracije i snažno udario u njih.

Tom prilikom lakše povrede zadobili su kajakaški trener iz Kraljeva koji je upravljao kombijem i dvoje mladih kajakaša ondašnjeg Kajak kluba. Oni su preventivno prevezeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde su i zbrinuti i prošli su bez ozbiljnijih povreda.

Saobraćaj se na ovoj veoma prometnoj magistralnoj deonici jedno vreme odvijao usporeno, naizmenično jednom kolovoznom trakom.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala,   Raška

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.