Još jedan udes na Ibarskoj magistrali, dvoje povređenih

Izvor: RTS, 27.Okt.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan udes na Ibarskoj magistrali, dvoje povređenih

Dve osobe su povređene u udesu kod Lajkovca, u kojem su, kako nezvanično saznaje RTS, učestvovala tri automobila. Saobraćaj normalizovan nakon obustave.
Udes se dogodio oko 16 časova na ulazu u Ćelije na Ibarskoj magistrali, javlja dopisnik RTS-a.
Dve povređene osobe su primljene u Opštu bolnicu u Valjevu, i prema prvim nezvaničnim informacijama, oni su van životne opasnosti.
Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uviđaja, saobraćaj je na tom delu Ibarske magistrale preusmeravan preko Lazarevca.
Oko 17.30, saobraćaj je ponovo uspostavljen.
Ranije danas, na Ibarskoj magistrali između Raške i Kraljeva se dogodio udes u kojem se prevrnuo automobil marke "golf".
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUGI UDES NA IBARSKOJ Na ulazu u Ćelije povređene dve osobe u LANČANOM SUDARU

Izvor: Blic, 27.Okt.2019

U lančanom sudaru tri vozila, koji se dogodio oko 16 sati na ulazu u Ćelije na Ibarskoj magistrali, povređene su dve osobe, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

U dva udesa na Ibarskoj petoro povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2019

Dve osobe su danas povređene u udesu kod Lajkovca, u kojem su, prema prvim nezvaničnim informacijama, učestvovala tri automobila, objavio je RTS...Udes se dogodio oko 16 časova na ulazu u Ćelije, na Ibarskoj magistrali...Dve povređene osobe su primljene u Opštu bolnicu u Valjevu, i prema nezvaničnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.