Ibarska magistrala

Izvor: Studio B, 28.Jul.2013, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibarska magistrala

Crna tačka broj 1 na putevima Srbije i dalje je Ibarska magistrala.

Na tom putu vozači često ne poštuju ograničenje brzine, pretiču rizično, a problem je utoliko veći na delu puta gde nema osvetljenja. Na mrak, od pumpe OMV kod Petlovog brda do same petlje Orlovača, ukazali su nam i građani.

U odgovoru Studiju B, Putevi Srbije, nadležni za Ibarsku magistralu, napominju da javno osvetljenje državnih puteva, po važećoj zakonskoj regulativi, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << obavezno. Ipak, objašnjavaju da će cela petlja Orlovača biti osvetljena čim se kompletno izgradi. Za sada je, navode u Putevima Srbije, to objekat u izgradnji i kao takav ne sme da se osvetli.

 
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.