HOROR U BEOGRADU! Beba se gušila u automobilu - Policija izvela hitru akciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 00:08

HOROR U BEOGRADU! Beba se gušila u automobilu - Policija izvela hitru akciju!

U automobilu iz pravca Velikih Crljena nalazila beba od 15 meseci koja se guši.

Večeras oko 21.10 sati saobraćajna policija u Beogradu  dobila je dojavu da se u automobilu iz pravca Velikih Crljena nalazi beba od 15 meseci koja se guši.

Naime, žena je pozvala policiju zahtevajući bezbedan prolaz do KBC "Dragiša Mišović" jer se u kolima nalazi beba od 15 meseci koja se guši.

Patrola saobraćajne policije preuzela je vozilo sa majkom i bebom na Ibarskoj magistrali i bezbedno ih sprovela do zdravstvene ustanove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMATIČNA NOĆ NA IBARSKOJ MAGISTRALI! Majka se obratila policiji, zatražila da HITNO deluju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023

Majka zatražila hitan i bezbedan prolaz do zdravstvene ustanove...Prava drama odigrala se na putu od Velikih Crljena ka Beogradu kada je mlada majka iz Lazarevca pozvala saobraćajnu policiju telefonom!..Drama se odigrala u subotu uveče oko 21.10 časova, na drumu, kada je policiji preneto da ta majka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.