Dve osobe povređene u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2012, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nesreći

BEOGRAD -

Dve osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest časova na Ibarskoj magistrali, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Teško je povređen muškarac srednjih godina, vozač, koji je zadobio prelom obe noge i obe ruke i imao traumatski šok i on je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Tom prilikom povređena je i osoba koja se nalazila na mestu suvozača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Macura je dodala da se nesreća dogodila kada se prevrnuo putnički automobil koji je sa jednog mostića verovatno upao u jarak.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila oko 20 kilometara od Beograda na području Barajeva, kod skretanja za mesto Baćevac, između Meljaka i Baćevca kod motela "Era".
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.