Detalji stravičnog udesa na Ibarskoj magistrali

Izvor: Mondo, 02.Maj.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji stravičnog udesa na Ibarskoj magistrali

Na Ibarskoj magistrali dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a dve su teško povređene.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Udes se desio sinoć oko 22.17 časova kod groblja Orlovača. Poginula je žena (51). 

Nesreća se desila u blizini skretanja za Rušanj, a na VMA od posledica povreda preminula je žena koja je bila putnica u jednom od vozila koje je učestvovalo u nesreći.

Kako mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prenose, ona je imala 51 godinu i utvrđeno je da nije bila vezana na zadnjem sedištu, gde je sedela.

Usled jakog udarca, ona je preletela i udarila u prednje vetrobransko staklo na kolima.

Dete (5) koje je takođe bilo u automobilu zadobilo je teške povrede, a ono se nije nalazilo u dečjem sedištu, a posle nesreće je prebačeno u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Osam osoba ukupno je povređeno u ovom i u udesu na Obrenovačkom putu. Među povređenima je i trudnica, koja je primljena u Ginekološku kliniku u Višegradskoj.

Ostali su zbrinuti na VMA, koja je dežurala tokom noći.

CRNA KURŠUMLIJA: U novom sudaru dvoje teško povređeno

U toku noći u Beogradu, Hitna pomoć je imala 116 intervencija, od kojih 33 na javnom mestu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NOĆ ZA EKIPE HITNE POMOĆI Jedna osoba poginula u udesu kod Orlovače, u nesrećama povređeno četvoro, među njima i dete

Izvor: Blic, 02.Maj.2019

U lančanom udesu koji se dogodio sinoć u 22.17 na Ibarskoj magistrali kod Orlovače, jedna osoba je preminula, a dve su teško povređene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.