PONOVO SUDAR KOD KURŠUMLIJE! Dvoje teško povređeno, automobili potpuno smrskani! KRV NA PUTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO SUDAR KOD KURŠUMLIJE! Dvoje teško povređeno, automobili potpuno smrskani! KRV NA PUTU

Najmanje dvoje je teško povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 19 časova kod sela Rudare, na magistralnom putu Niš- Priština.

Prema prvim informacijama, dve osobe su teško povređene. Kako se saznaje, sudarila su se dva automobila, jedan je prokupačkih, a drugi stranih registarskih oznaka.

U prokupačku Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" zbog povreda vozilom hitne službe dovezena su tri lica: V.T. (26) , D.S. (24) i R. P. (36) i u toku je dijagnostika povreda.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak kod Kuršumlije, poginulo je petoro, dok je šest osoba povređeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća kod Kuršumlije: Dve osobe teže povređene

Izvor: B92, 01.Maj.2019

Najmanje dvoje je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19 časova kod sela Rudare, na magistralnom putu Niš-Priština...Prema prvim informacijama, dve osobe su teško povređene. Kako javljaju beogradski mediji, sudarila su se dva automobila, jedan je prokupačkih, a drugi...

Nastavak na B92...

NOVI SUDAR KOD KURŠUMLIJE: Dvoje teže povređeno, potpuno smrskani automobili (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2019

Još jedna saobraćajna nesreća na putu Prištna-Niš, u selu Rudare kod Kuršumlije U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 18,00 časova u kuršumlijskom selu Rudaru na magistralnom putu Priština–Niš nedaleko od Kuršumlije, povređene su tri osobe, od kojih...

Nastavak na Večernje novosti...

Trojica muškaraca povređena u saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlije

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2019

Trojica muškaraca teško su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras nešto posle 19 časova u selu Rudare, na magistralnom putu Niš-Priština, nedaleko od Kuršumlije...Povređenima je ukazama pomoć na mestu nesreće, odakle ih je Hitna služba Doma zdravlja u Kuršumliji prebacila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

UDES U HRVATSKOJ Poginula jedna, povređene tri osobe

Izvor: Blic, 01.Maj.2019

Jedna žena je poginula, a tri lica su povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Čakovecu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.