Konvoj praznih automobila - vozač nije neophodan

Izvor: B92, 06.Jul.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Konvoj praznih automobila" - vozač nije neophodan

Poput drugih auto-kompanija i Hyundai unapređuje bezbednost svojih modela uvođenjem naprednih sistema asistencije. Kako bi demonstrirao delotvornost bezbednosnih sistema na modelu Genesis korejski proizvođač podvrgao je ovaj model ekstremnom testu.

Hyundai je nedavno predstavio novu generaciju luksuzne limuzine Genesis koja ima težak zadatak da se izbori za naklonost kupaca u veoma jakoj konkurenciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kao deo promotivne kampanje, uz pomoć tima kaskadera, snimljen je efektan video pod naslovom "Konvoj praznih automobila" (The Empty Car Convoy).

Video pokazuje učinkovitost savremenog adaptivnog tempomata, koji omogućava automoblu da prilagodi brzinu vozilu koje se nalazi ispred njega, i sistema koji pomaže da se vozilo zadrži u okvirima saobraćajne trake kojom se kreće:

Hyundai je novu generaciju modela Genesis sedan predstavio krajem 2013. Korejski proizvođač veruje da će jedan ovakav automobil koji nudi "više luksuza za manje novca" podići rejting i ugled brenda i približi ga premijum klasi.

U SAD automobil je dostupan sa 3.8 litarskim V6 motorom sa 315 ks (232 kW) i 5.0 V8 pogonskom jedinicom koja proizvodi 425 ks (312 kW). Hyundai je najavio da će novi Genesis biti ponuđen i na evropskom tržištu.
Pogledaj vesti o: Hyundai

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Konvoj praznih automobila" - vozač nije neophodan

Izvor: B92, 06.Jul.2014

Poput drugih auto-kompanija i Hyundai unapređuje bezbednost svojih modela uvođenjem naprednih sistema asistencije. Kako bi demonstrirao delotvornost bezbednosnih sistema na modelu Genesis korejski proizvođač podvrgao je ovaj model ekstremnom testu...Hyundai je nedavno predstavio novu generaciju luksuzne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.