Hyundai našminkao Veloster N za izložbu u Las Vegasu FOTO

Izvor: B92, 29.Okt.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai "našminkao" Veloster N za izložbu u Las Vegasu FOTO

Južnokorejski Hyundai spremio je modifikovanu verziju Velostera N za sajam proizvođača posebne automobilske opreme (SEMA) u Las Vegasu.

Nazvan Veloster N Performance Concept odlikuju ga agresivno zadnje krilo, posebno napravljena hauba sa narandžastim usisnikom vazduha te branici, pragovi i retrovizori u istom stilu.

Unutrašnjost je obložena alkantarom, sedišta su dobila Sabelt pojaseve, menjač aluminijumsku ručicu, a tu je i crveno dugme za paljenje motora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ipak, pod haubom nema promena, tu je isti 2,0-litarski četvorocilindarski turbo-benzinac sa 275 KS.

Hyundai se fokusirao na stabilnost u krivinama i kočenje, pa su tu H&R opruge, prednji i zadnji anti-rol bar iz Deawon čelika, dodatno ojačana šasija iz WIF, te 19-inčne OZ felne sa Pirelli P-Zero Corsa gumama.
Pogledaj vesti o: Hyundai

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.