Hyundai i30 Trubo stigao na sajam automobila u Ženevi sa 186ks snage

Izvor: Moto.rs, 06.Mar.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai i30 Trubo stigao na sajam automobila u Ženevi sa 186ks snage

Hyundai je predstavio turbopunjeni verziju i30 modela na sajmu automobila u Ženevi. Ovaj model je predstavljen zajedno sa facelftovanim i30 opsegom, pri čemu nova vodeća varijanta opsega će biti dostupan u varijanti sa troje i sa petoro vrata.

Ovaj model poseduje agresivni karoseriju, dual izduvni sistem, tjunirano oslanjanje kao i 18“ aluminijumske felne. Vozilo je dobilo i bi-ksenonska svetla kao i LED svetla za dnevnu vožnju dok je kočni sistem unapređen 300mm >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << prednjim ventiliranim diskovima dok su pozadi diskovi prečnika 284mm.

Sa unapređenim izgledom ide i unapređeni motor, odnosno 1.6L turbopunjeni benzinski motor koji razvija 186ks odnosno 265Nm obrtnog momenta koji se prenose na prednju osovinu preko petostepene manuelne transmisije. Ova konfiguracija garantuje i30 Trubo modelu da će ubrzati od 0 do 100km/h za 8 sekundi i dostići maksimalnu brzinu od 219km/h.

foto © Hyundai
Pogledaj vesti o: Hyundai

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.