Vozio 231 km/h na autoputu gde je dozvoljeno 130 km/h

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2021, 15:05

Vozio 231 km/h na autoputu gde je dozvoljeno 130 km/h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja isključili su iz saobraćaja vozača starog 40 godina koji je upravljao automobilom brzinom od 231 kilometara na čas, na delu auto-puta u smeru ka Nišu, gde je ograničenje 130 kilometara na čas.

Prekršaj je otkriven jutros oko 10:30 sati, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dodaje se da će protiv vozača biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIVLJAO NA AUTO-PUTU 230 NA SAT: Vozač isključen zbog nasilničke vožnje

Izvor: Blic, 17.Okt.2021

Policija, Uprava saobraćajne policije na auto-putu Beograd-Niš, kod Ražnja, jutros oko 10.30 časova isključili su iz saobraćaja vozača (40) koji je upravljao automobilom brzinom od 231 kilometara na čas.

Nastavak na Blic...

Vozio 231 km/h na autoputu gdje je dozvoljeno 130 km/h

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2021

RAŽANJ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja isključili su iz saobraćaja vozača starog 40 godina koji je upravljao automobilom brzinom od 231 kilometara na čas, na dijelu auto-puta u smjeru ka Nišu, gdje je ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Više vozača vozilo pod uticajem alkohola

Izvor: JUGpress.com, 17.Okt.2021

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u toku vikenda isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola...Pripadnici saobraćajne policije u Vlasotincu, sinoć su tokom redovne kontrole u Ulici 29. novembra u...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.