Uhapšeni osumnjičeni za krađu automobila i kamiona

Izvor: RTS, 29.Mar.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za krađu automobila i kamiona

Kragujevačka policija, uhapsila je M. F. (39) i S. S. (34) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, a M. F. i tri krivična dela prevare, saopštio je MUP.
Osumnjičeni M. F. i S. S. se terete da su početkom februara 2018. godine, u Kragujevcu obili vozilo "fijat punto", polomili mu bravu i ukrali ga tako što su ga odšlepali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugim vozilom, saopštio je MUP.

M. F., se tereti da je tokom 2018. godine, na području Kragujevca i Topole, od troje kupaca na prevaru oduzeo kamion i dva putnička vozila. On se, kako se sumnja, prodavcima javljao na oglas navodno želeći da kupi vozilo, a kada bi seo da ga isproba, udaljio bi se u nepoznatom pravcu i kasnije ga prodao.
Policija je pronašla kamion i automobil "audi" i vratila ih vlasnicima.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen u Kragujevcu zbog teškog ubistva

Izvor: N1 televizija, 30.Mar.2018, 09:34

Pripadnici MUP u Kragujevcu uhapsili su M.M. (30) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, navodi se u saopštenju...Kako se navodi, sumnja se da je on, 24. marta 2018. godine, nakon kraće svađe, rukama zadavio pedesetšestogodišnju Kragujevčanku...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.