Izvor: Radio Dunav, 17.Jun.2024, 09:07

ШАХИСТИ “ВУЛКАН ПРОТЕКТОРА” СЛАВИЛИ ПРОТИВ “ПАНОНИЈЕ” РЕЗУЛТАТОМ 4:2

Овог викенда је одиграно последње, пето коло првог дела Војвођанске шаховске лиге група Бачка СУ, у коме су шахисти АШК “Вулкан Протектор” победили веома добру екипу ШК “Панонија” из Паноније резултатом 4:2. Победе за Вулкан остварили су Андабака, Ћопић и Владисављевић, док >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << су Стојановић и Болехрадски ремизирали. Једини пораз претрпео је Милан Обрадовић.
Након пет одиграних кола, Апатинци су остварили четири победе и један нерешен резултат, те су са освојених 13 бодова заузели прво место и титулу пролећног шампиона лиге. Суботички “Пензионер” и сомборскe “Раванградске Ајкуле” заостају за два односно четири бода.
У разговору са председником и секретаром клуба, Гораном Петровићем и Стевом Поповићем, сазнајемо да је екипа одиграла први део првенства изванредно, план је остварен, а екипа се наметнула као главни фаворит за освајање титуле. Тиме су стекли право на одигравање двокружног меча са прваком групе Бачка-НС за улазак у други ранг такмичења, односно другу лигу Србије.
Други део првенства почиње 8. септембра 2024. године, када ће се у шестом колу одиграти Општински дерби у Апатину између Вулкана и Пригревачког шах клуба.
The post ШАХИСТИ “ВУЛКАН ПРОТЕКТОРА” СЛАВИЛИ ПРОТИВ “ПАНОНИЈЕ” РЕЗУЛТАТОМ 4:2 appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.