Izvor: Blic, 01.Mar.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD PEĆINACA Tinejdžer (16) poginuo u saobraćajnoj nesreći

U saobraćajnoj nesreći koje se dogodila sinoć nešto pre 23 časa, u Ašanji kod Pećinaca, na licu mesta nastradao je N. R. (16) koji je bio suvozač u putničkom vozilu ''alfa romeo'', potvrđeno je ''Novostima'' iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Do nesreće je došlo kada su se direktno sudarila dva putnička vozila marke ''alfa romeo'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojim je upravljao Petar S. (25) i ''folksvagen pasat'', koji je vozio Jovan B. (21).

Vozač ''alfe" koji je, kako nezvanično saznajemo, prešao u suprotnu stranu kolovozne trake i izazvao sudar, prevezen je u Opštu bolnicu u Sremsku Mitrovicu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragično kod Pećinaca, stradao mladić

Izvor: Mondo, 01.Mar.2018

U saobraćajnoj nesreći koje se dogodila u Ašanji kod Pećinaca, poginuo je N.R. (16) koji je bio suvozač u ''alfa romeu"...Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović Ilustracija..Nesreća se dogodila u sredu oko 23 sata kada su se direktno sudarila dva putnička vozila marke ''alfa romeo'' i ''folksvagen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.