Slovački ministar unutrašnjih poslova obilazi povređene u Nišu

Izvor: Blic, 21.Jun.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovački ministar unutrašnjih poslova obilazi povređene u Nišu

Robert Kalinjak, slovački ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik vlade te zemlje, stigao je u vanrednu posetu Nišu kako bi obišao povređene u stravičnoj nesreći koja se dogodila jutros na autoputu Beograd-Niš kod Aleksinca.

Kako "Blic" saznaje, Kalinjak je doleteo vanrednim letom i sleteo je na aerodrom Konstantnin veliki u Nišu.

Slovački zvaničnik se trenutno nalazi u Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centru Niš, gde obilazi teško povređene sunarodnike. Posle bolnice, Kalinjak će obići i lakše povređene putnike u hotelu u Nišu.

Podsećamo, pet osoba je poginulo kada je slovački autobus sa turistima sleteo sa kolovoza na auto putu Beograd-Niš kod Aleksinca. Nesreća se dogodila sinoć oko 3.30 časova na delu auto puta u visini sela Bobovište, oko kilometar od skretanja za Aleksinačke rudnike. U autobusu je bilo 29 putnika i dvojica vozača.

Ekipe Hitne pomoci zbrinule su 26 povređenih, dok je petoro putnika bilo zarobljeno ispod prevrnutog autobusa.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovački ministar unutrašnjih poslova obišao povređene u Nišu

Izvor: Blic, 21.Jun.2016

Robert Kalinjak, slovački ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik vlade te zemlje, stigao je u vanrednu posetu Nišu kako bi obišao povređene u stravičnoj nesreći koja se dogodila jutros na autoputu Beograd-Niš kod Aleksinca...Kako "Blic" saznaje, Kalinjak je doleteo vanrednim letom i sleteo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.