Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 18:01

Gužve zbog saobraćajnih nesreća – na Ibarskoj potpuno obustavljen saobraćaj, kolone kod Centra Sava

Velike saobraćajne gužve u različitim delovima Beograda i to, uglavnom, zbog sudara. U ovom trenutku sve stoji na auto-putu od Centra Sava do iza Zmajeve pumpe, zbog lančanog sudara.
Na Ibarskoj magistrali u Vraniću motociklista je naleteo na pešaka, a zatim udario u autobus. Pešak je stradao na licu mesta, motociklisti se ukazuje pomoć.

Na Ibarskoj magistrali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je potpuno obustavljen saobraćaj, saznaje RTS. Samo mala putnička vozila mogu nasutim delom puta da prođu uz put. Teretni saobraćaj tu potpuno stoji.
Kako su nam rekli iz Saobraćajne policije put ka Vraniću bi u narednih sat vremena trebalo izbegavati.
Zbog lančanog sudara koji se dogodio kilometar nakon skretanja za Batajnicu, formirale su se kolone vozila na auto-putu od Centra Sava. Vozila se veoma usporeno kreću.
U prethodnih sat vremena u Beogradu se dogodilo 20 saobraćajnih nezgoda. Jedna od nezgoda koje su izazvale veliki zastoj u Beogradu dogodila se kod Karađorđevog parka, kada su se sudarila dva autobusa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kolaps u Beogradu – sve stoji kod Sava Centra FOTO

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Beograd -- Velika saobraćajna gužva nastala je kod Sava centra, gde je saobraćaj skoro potpuno zaustavljen...U ovom trenutku sve stoji na auto-putu od Centra Sava do iza Zmajeve pumpe, zbog lančanog sudara...Sudar se dogodio kilometar nakon skretanja za Batajnicu, pa su se formirale kolone vozila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.