Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTAN SUDAR NA IBARSKOJ Podleteli pod kamion, vozač "audija" na mestu stradao

U sudaru automobila i kamiona koji se dogodio danas oko 11.45 sati, u selu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, poginuo je pedesetogodišnji vozač „audija“ iz obližnjeg Tavnika, dok su dve osobe lakše povređene.

Kako saznajemo, krećući se iz pravca Kraljeva ka Preljini, „audi“ kraljevačke registracije, pod još nerazjašnjenim okolnostima direktno se sudario sa kamionom užičke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Od zadobijenih povreda vozač „audija“ na mestu je preminuo. Vozač kamiona je lakše povređen, kao i njegov suvozač koji je preventivno prebačen u kraljevačku bolnicu.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar kamiona i automobila kod Kraljeva, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 16.Dec.2017

. Jedna osoba je poginula, a dve su lakše povređene u sudaru kamiona i putničkog vozila kraljevačkih registarskih oznaka koji se dogodio oko podneva na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva.

Nastavak na RTS...

TEŽAK UDES NA IBARSKOJ: Poginuo vozač „audija“ (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Dec.2017

U saobraćajnom udesu automobila i kamiona koji se dogodio, oko 11.45, u selu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, poginuo je pedesetogodišnji vozač „audija“ KRALjEVO – U saobraćajnom udesu automobila i kamiona koji se dogodio, oko 11.45,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.