Beograđanin u opel korsi sakrio 2,7 kilograma marihuane i dva pištolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2020, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin u "opel korsi" sakrio 2,7 kilograma marihuane i dva pištolja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su 2,7 kilograma marihuane, dva pištolja i uhapsili N. A., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je drogu, skrivenu u kesi između prednjeg i zadnjeg sedišta, kao i oružje i više komada municije, pronašla u automobilu " >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opel korsa", za kojeg se sumnja da ga je koristio N.A.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog skoro tri kilograma marihuane u Beogradu

Izvor: B92, 14.Feb.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su 2,7 kilograma marihuane i dva pištolja...Tom prilikom uhapšen je N. A. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.