AMSS: Bolja prohodnost puteva u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2021, 14:05

AMSS: Bolja prohodnost puteva u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da su prestanak snežnih padavina i intezivno čišćenje puteva doprineli boljoj prohodnosti puteva u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije, ali i da su se na njima i dalje zadržali zimski uslovi vožnje koji zahtevaju zimske gume i opremu.

U saopštenju se podseća i da će se do 4. decembra, za vreme dnevne svetlosti izvoditi radovi na redovnom održavanju sistema atmosferske kanalizacije, na delu autoputa kod petlje Novi Banovci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na delu državnog puta I A reda broj 1, zbog čega se za saobraćaj zatvara izlivni krak ka Novom Sadu na petlji Novi Banovci i preusmerava na državne puteve: II A reda broj 100, 127 i 319.

Takođe, do 31. decembra će se izvoditi radovi na zameni žičane ograde na delu državnog puta I A reda broj 3, od petlje Šimanovci do petlje Pećinci, u smeru Beograd-Šid, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom.

Trenutno, na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.