Nova Honda CR-V i Honda ZR-V premijerno u Srbiji

Izvor: AutoBlog, 11.Dec.2023, 18:55

Nova Honda CR-V i Honda ZR-V premijerno u Srbiji

Honda Srbija premijerno je predstavila potpuno novu Hondu CR-V i prvu ikada Hondu ZR-V, koji dolaze sa posebno atraktivnim i modernim dizajnom, kao i sa inovativnom hibridnom tehnologijom najnovije generacije. Zvanična prodaja kreće od 12. decembra, kada počinje i „Nedelja novih Hondinih modela“ koja se organizuje u prodajnom salonu Honda Srbija (Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd). Potpuno nova Honda CR-V Nova Honda CR-V poseduje impresivnu naprednu tehnologiju, vrhunske karakteristike i dolazi u većim dimenzijama u odnosu na prethodnu gerenaciju (10 cm duža, ukupno 480 cm). Duži prednji deo, šira prednja maska, oštrije linije eksterijera, kao i moderan dizajn, daju novom CR-V modelu moćnu pojavu na putu....

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi modeli STIGLI U SRBIJU: Premijera nove Honde CR-V I PRVE IKADA Honde ZR-V

Izvor: Blic, 11.Dec.2023

Honda Srbija premijerno je predstavila potpuno novu Hondu CR-V i prvu ikada Hondu ZR-V, koji dolaze sa posebno atraktivnim i modernim dizajnom, kao i sa inovativnom hibridnom tehnologijom najnovije generacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.