McLaren dao Alonsu krajnji rok do kojeg mora da se odluči gde želi da vozi

Izvor: Moto.rs, 07.Nov.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren dao Alonsu krajnji rok do kojeg mora da se odluči gde želi da vozi

McLaren je upozorio Fernanda Alonsa da mu ističe vreme ako želi da se posveti britanskom timu u okviru sezone 2015. Medijski izveštaji poslednjih dana su sugerisali da je njegovo petogodišnje druženje sa Ferrarijem definitivno završeno.

Takođe, informacije koje su bile dostupne ukazivale su da postoje šanse da se ovaj Španac ponovo pridruži timu McLaren koji do naredne sezone počinje saradnju sa kompanijom Honda kao snabdevačem pogonskim agregatima. Kako stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sada stoje izgleda da ni McLaren više nema razumevanja za premišljanje Alonsa, pa je ovaj tim indirektno poručio Špancu da ima rok između trka u Brazilu i poslednje trke u Abu Dabiju da se dogovori sam sa sobom gde želi da nastavi karijeru.

foto © Mercedes-Benz
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.