Vučić: Sutra je za Srbiju Vidovdan, videćemo ko će stati na stranu pravde protiv moćnih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 22:10

Vučić: Sutra je za Srbiju Vidovdan, videćemo ko će stati na stranu pravde protiv moćnih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Njujorku da je za Srbiju i narod Srbije sutra Vidovdan iako je 23. maj, a ne 28. jun i da će sutra biti jasno ko se nije uplašio i ko je stao na stranu pravde "protiv bahatih i moćnih".
"Naše je da se borimo. Mislim da smo dali sve od sebe. Ja sam razgovarao do sada sa predstavnicima više od 147 zemalja", rekao je Vučić za TV Informer.
Podsetio je da je Srbija u UN ranije danas organizovala "jedan drugačiji sastanak", gde su srpske žrtve iz različitih delova Bosne i Hercegovine koje žive na američkom tlu govorile o svojoj patnji i kroz šta su prošli.
Predsednik Srbije je naglasio da su sastanku prisustvovali predstavnici 37 zemalja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.