McLaren će da zadrži isti koncept automobila u 2016. godini

Izvor: Moto.rs, 30.Apr.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren će da zadrži isti koncept automobila u 2016. godini

McLaren automobil sledeće godine će biti evolucija trenutnog MP4-30. Prošle godine, čuveni britanski tim završio sezonu tek kao peti, uprkos tome što je jasno imao najbolji motor u vidu Mercedes agregata.

Iza scene, šef tima Erik Boullier sada priznaje, stvari jednostavno nisu funkcionisale. McLaren je promenio snabdevača motorima i to je sada Honda, mada tim i dalje ne postiže željene rezultate. McLaren sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << insistira da će da zadrži isti koncept dizajna vozila ali da je potrebno da novi automobil bude unapređen i da je pred timom dug put, ali da svi veruju da tim može da se vrati na staze slave kada je suvereno dominirao šampionatom krajem prošlog veka.

foto © McLaren

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.