Honda je udarila u drvo i RASPOLUTILA SE, vozačica je LETELA kroz vazduh, a najveći ŠOK je tek usledio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda je udarila u drvo i RASPOLUTILA SE, vozačica je LETELA kroz vazduh, a najveći ŠOK je tek usledio (VIDEO)

Stravičan sudar!

Stravična nesreća dogodila se na trci na trkalištu "Sunix Race Track" u Dominikanskoj Republici. Do nesreće je došlo nakon što su dve "honde", "integra" i "sivik", u desnom skretanju u žaru borbe njihovih vozačica, ušle jedna drugoj u putanju i sletele sa staze. "Sivik" je otklizao po boku dalje i na nesreću udario u drvo. Od siline udarca "honda" se raspolovila, a vozačica Valentina Tomazelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odletela u vazduh.

Celu nesreću snimile su kamere, a usprkos tome što nesreća izgleda stravično niko nije smrtno stradao. Tomazelo je pre pada udarila u "integru", ali je prošla bez po život ozbiljnih posledica, s "tek" jednom slomljenom rukom.

PI, MALER! Kupiš ferarija, dodaš gas i onda samo nešto PUKNE! (VIDEO)

Upravo je neverovatno da organizator nije postavio zaštitnu ogradu, kao i da nije obezbedio generalno bolje sigurnosne uslove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.