Izvor: Luftika.rs, 14.Maj.2024, 14:05

Željko Mitrović podigao kredite u vrednosti od 36 miliona €, a tu problemi tek počinju

Srpski medijski magnat, Željko Mitrović, podigao je 9 kredita u ukupnoj vrednosti od skoro 36 miliona evra, za potrebe svoje firme “Er pink”, čiji avioni više ne lete.
Nakon skandala sa prizemljenjem aviona, „Er Pinku“ su oduzete dozvole za javni prevoz, a mora da isplati još oko 10 miliona evra preostalog duga.
Kako se navodi u zvaničnoj dokumentaciji, Mitrovićeva kompanija traži način da prevaziđe „krizu“, odnosno nastavi poslovanje.
„Er Pink“ dospeo je u žižu javnosti kada je, u februaru ove godine, nedeljnik Radar objavio da su avioni ove kompanije prizemljeni, a rad obustavljen.
Do prizemljenja, Mitrović je za svoju kompanju podigao kredite čija se vrednost meri u desetinama miliona...
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.