Honda HR-V e: HEV sa dvomotornom hibridnom tehnologijom

Izvor: AutoBlog, 18.Jan.2021, 18:30

Honda HR-V e: HEV sa dvomotornom hibridnom tehnologijom

SUV koji sadrži Hondinu hibridnu tehnologiju sa dva motora HR-V e: HEV je najnoviji korak u našoj misiji da elektrifikujemo glavne modele u Evropi do 2022. godine. Najnoviju generaciju popularnog HR-V predstavićemo u februaru ove godine. Mali SUV prvi put će standardno predstaviti naprednu dvomotornu tehnologiju pogona e: HEV. Hondina inovativna hibridna tehnologija kombinuje visoku efikasnost sa jedinstvenim performansama zabave u vožnji. Potpuno novi HR-V predstavlja još jedan korak ka postizanju naše strategije „Electric Vision“. HR-V je najnoviji model u Hondinoj postavi koji će nositi e: HEV oznaku, čime se pridružuje CR-V modelu i novim Jazz izadnjima koji su lansirani u Evropu prošle godine. PR saopštenje...
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Honda najavljuje hibridni SUV

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2021, 08:44

Stigla je potvrda iz Honde – 18. februara će predstaviti hibridni SUV i biće to prvi model ikada sa dva hibridna motora. Honda je pokazala teaser u vidu nekoliko fotografija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.