Ćurpija: Nađene dve mrtve devojke

Izvor: B92, Tanjug, 04.Apr.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurpija: Nađene dve mrtve devojke

Beograd -- Policija je pronašla tela dve ubijene devojke u mestu Ada, u blizini Kazneno-popravnog zavoda u Ćupriji.

Oko 8.30, u neposrednoj blizini Velike Morave, pronađena su tela 26-godišnje Ivane Stojković i devetnaestogodišnje Biljane Obradović. Direktor policije Milorad Veljović rekao je da su devojke imale prostrelne rane na glavi, kao i da je jedna nađena u automobilu "honda sivik", a druga pored vozila. Neki mediji javljaju da je reč o dvostrukom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubistvu, iako iz policije to još niko nije potvrdio.

Sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović na vanrednoj konferenciji za novinare nije želeo da otriva više od identiteta ubijenih žena.

"Na potezu Ada, u neposrednoj blizini Morave i ekonomije KPZ u Ćupriji pronađena su beživotna tela Stojković Ivane i Obradović Biljana. Zajedno sa zamenikom javnog tužioca izašao sam na lice mesta, uradili smo uviđaj, u toku su operativne radnje, a sva ostala pitanja koja vas zanimaju dobićete od policije", rekao je sudija Petrović.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da su specijalizovane ekipe kriminalističke policije MUP-a, po njegovom nalogu, obavile uviđaj uz prisustvo višeg tužioca iz Jagodine.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.