Acura razmišlja o krosoveru osnovne kategorije baziranom na Honda HR-V

Izvor: Moto.rs, 04.Feb.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Acura razmišlja o krosoveru osnovne kategorije baziranom na Honda HR-V

John Mendel, potpredsednik američkog Honda odeljenja, obelodanio je da Acura razmišlja o predstavljanju krosover modela osnovne kategorije baziranom na Honda HR-V modelu.

Mendel navodi da je HR-V bazirani krosover nešto o čemu ovaj brend već dugo razmišlja a model bi bio pozicioniran ispod RDX jedinice i bio bi direktan konkurent Audi Q3, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << BMW X1 i Mercedes GLA modelima. Mendel je objavio mali broj informacija a među njima je činjenica da će 2016 HR-V odlikovati 1.8L četvorocilindarski motor koji razvija 138ks izlazne snage i 172Nm obrtni moment, i koji može biti uparen sa različitim CVT transmisijama i opcionim pogonom na sva četiri točka.

foto © Honda

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

McLaren prikazao zadnji kraj modela 675LT u najnovijem tizer videu

Izvor: Moto.rs, 05.Feb.2015, 15:00

McLaren je izdao još jedan tizer video svog 675LT modela ovoga puta prikazujući zadnji kraj vozila. Ovaj mode lbi trebalo da debituje na sajmu u Ženevi narednog meseca, pri čemu će biti pozicioniran iznad Super Series linije modela...Ovaj model će biti pozicioniran iznad 650S odnosno 625C modela...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.