2011 Honda Civic hatchback na Salonu u Parizu

Izvor: AutoBlog, 04.Okt.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2011 Honda Civic hatchback na Salonu u Parizu

Pre pojave potpuno nove generacije, aktuelni Hondin Civic (u hatchback verziji sa 5 vrata koji se proizvodi u Velikoj Britaniji) je doživeo još jedno osveženje.Naravno, izmene nisu velike, a radi se o poslednjem doterivanju pre dolaska novog modela.Kako bilo, i 2011 Civic hatchback sa 5 vrata je dobio saćasti prednji gril sa trovratne verzije, a tu su i novi dizajn aluminijumskih točkova od 17 inča, kvalitetniji materijali u enterijeru (pre svega na sedištima), nova boja eksterijera "Ionized Bronze" i, kod GT verzije, kombinacija kože i alkantare u unutrašnjosti kao standard....
Pogledaj vesti o: Honda,   Pariz

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

2011 Honda sivik hečbek na Salonu u Parizu (GALERIJA)

Izvor: AutoBrief.com, 05.Okt.2010, 04:00

Pre pojave potpuno nove generacije, aktuelni "Hondin sivik" je doživeo još jedno osveženje. Naravno, izmene nisu velike, a radi se o poslednjem doterivanju pre dolaska novog modela ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.