Uhapšen vozač “mercedesa”  koji je pokosio dve devojčice na prelazu -  vozio bez dozvole

Izvor: Blic, 07.Dec.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač “mercedesa” koji je pokosio dve devojčice na prelazu - vozio bez dozvole

Uhapšen je vozač automobila „mercedes“ C. S. (27) iz Prokuplja, koji je na pešačkom prelazu pokosio dve petnaestogodišnje devojčice iz Prokuplja M. A. i I. B. koje su pri tom zadobile teške povrede.

Kako saznajemo u policiji, vozač „mercedesa“ niških registarskih oznaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne poseduje vozačku dozvolu, a ima i više adresa stanovanja.

Na licu mesta sa dva vozila je intervenisala Hitna služba prokupačkog Doma zdravlja koja je prevezla devojčice na Odeljenje urgentne medicine Opšte bolnice „dr Aleksa Savić“ u Prokuplju.

- Sinoć oko 20.40 sati, u Odeljenje urgentne medicine Opšte bolnice u Prokuplju primljene su dve devojčice, obe 15 godina, iz Prokuplja, koje su povređene kao pešaci kada ih je udarilo putničko vozilo.

Jedna je zadobila povrede glave i upućena je u KC Niš radi daljeg lečenja dok je druga takođe upućena u Klinički centar radi daljeg lečenja zbog preloma potkolenice - rekla je portparolka bolnice doktorka Marija Despotović.

Vozač “mercedesa” krećući se u pravcu Niša ka Prokuplju, na pešačkom prelazu u ulici Ratka Pavlovića oborio jer nesrećne devojčice koje su u tom trenutku prelazile ulicu i kako saznajemo držale se za ruke.

Uviđaj su obavili policija osnovni javni tužilac u Prokuplju.

Vozaču C. S. po naredbi osnovnog javnog tužioca u Prokuplju određena je mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je povrijedio djevojčice na prelazu

Izvor: Cafe.ba, 07.Dec.2014

Uhapšen je vozač automobila "mercedes" iz Prokuplja nakon što je na pješačkom prelazu vozilom udario dvije petnaestogodišnje djevojčice, koje su teško povrijeđene..."Blic" piše, pozivajući se na saznanja u policiji, da vozač "mercedesa" čiji su inicijali C. S. /27/ ne posjeduje vozačku...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.