Goran Drulić hitno operisan posle udesa

Izvor: Blic, 12.Nov.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Drulić hitno operisan posle udesa

Večeras se oko 19 sati desila saobraćajna nesreća na autoputu Niš-Beograd kod Paraćina, u kojoj je teško povređen bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić, saznaje "Blic".

Drulić (37) je, krećući se u pravcu prema Beogradu, velikom brzinom svojim automobilom marke opel vektra karavan naleteo na prikolicu kamiona koji se kreteo u srednjoj traci. Bivši fudbaler je bio sam u kolima.

Zbog velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << unutrašnjeg krvarenja Drulić je uspešno operisan u ćuprijskoj bolnici i van životne opasnosti je, saopšteno je iz te bolnice.

Policija utvrđuje razloge ove nesreće, vozač kamiona se propisno kretao u svojoj traci i nije zadržan u policiji.

Lekari su doneli odluku da Drulića operišu kako bi sprečili dalje unutrašnje krvanje i gubitak krvi.

Bivši fudbaler je igrao na poziciji napadača i četiri puta nastupio za reprezentaciju SR Jugoslavije, dva u prijateljskim utakmicama i dva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Drulić je karijeru počeo u Hajduk Veljku iz rodnog Negotina, odakle je 1995. godine prešao u Crvenu zvezdu, za koju je do 2001. odigrao 65 utakmica i postigao 25 golova.

Nakon Crvene zvezde, u kojoj je jedno vreme bio i kapiten odlazi u Španiju.

Proveo je četiri sezone u španskoj Saragosi, ali se nije istakao golovima.

Potom prelazi u belgijski Lokeren, da bi posle polusezone provedene tamo potpisao za OFI sa Krita gde provodi naredne dve sezone. Sezonu 2008/09. je proveo u ekipi Kavale, a poslednje godine karijere je proveo igrajući u španskim niželigašima La Mueli, Andori i Sarinjeni.


Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.