KO GA NE BI VOZIO? Predstavljen električni bicikl dostojan imena Harli-Dejvidson (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 13:24

KO GA NE BI VOZIO? Predstavljen električni bicikl dostojan imena Harli-Dejvidson (VIDEO)

Ozbiljna firma.

Da se vremena menjaju i da nijedna tradicionalna automobilistička i motociklistička kompanija više ne sme zapostaviti električnu revoluciju, videli smo i na primeru Harli-Dejvidsona.

Legendarna kompanija s tradicijom dužom od jednog veka već je predstavila svoj prvi električni motocikl "LiveWire", a nedavno su dali do znanja kako njihovi planovi za električne motore nisu vezani samo uz motocikle, već i za – električne bicikle.

Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelje kompanija je objavila zvanične planove za to tržište, pa su pokrenuli odvojenu kompaniju koja će biti specijalizovana isključivo za e-bicikle. Posebno je zanimljivo ime novog brenda – Serial 1 Cycle Company. Ime je nastalo po uzoru na prvi motocikl koji je razvio Harli-Dejvidson, model “Serial Number One”, predstavljen daleke 1903. godine. Iz HD-a su za The Electrek komentarisali da su s prvim modelom njihovog motocikla zauvek promenili "način na koji se svet kreće" i da se nadaju da će sada promeniti i način na koji se biciklisti kreću.

Cilj male grupe entuzijasta i zaljubljenika u motocikle i bicikle, naglašavaju u kompaniji, jeste dizajnirati i razviti e-bicikl dostojan imena Harli-Dejvidsona, pri čemu će u prvom planu biti premijum proizvodi i iskustvo. Kompanija je prikazala konceptni bicikl "Serial 1" napravljen po uzoru na prvi motocikl iz 1903. godine, ali nisu objavili neke dodatne informacije o njemu tako da ne znamo snagu motora, izdržljivost baterije, kao ni cenu. Više informacija bi trebalo da objave 16. novembra (tako se barem navodi na njihovoj stranici), a početak prodaje možemo očekivati u proleće sljedeće godine.

S obzirom na to o kojem se brendu radi, jasno je kako njihovi e-bicikli neće biti namenjeni svima, već prvenstveno onima koji su spremni da plate premijum cenu za iskustvo koje donose proizvodi, odnosno brend Harli-Dejvidson.

VRELI SNIMAK ANE NIKOLIĆ: U mrežastim čarapama, legla na krevet podigla noge - SVE JOJ ISPALO - sevnule i GAĆICE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.