Harley Davidson preuzima Ducati

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Jun.2017, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harley Davidson preuzima Ducati

LONDON - Američki proizvođač motora Harley Davidson priprema ponudu za preuzimanje za svog talijanskog konkurenta Ducati, a posao bi mogao biti vrijedan do 1,5 milijardi eura.

Njemački proizvođač automobila Volkswagen, koji je vlasnik talijanskog proizvođača motocikla Ducati namjerava prodati Ducati najboljem ponuđaču i očekuje da će za njega dobiti od 1,4 do 1,5 milijardi eura.

Za kupnju Ducatija je više zainteresiranih, a ponudu za preuzimanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << između ostalog, priprema i indijski proizvođač motocikala Bajaj Auto.

Američka kompanija je angažirala investicijsko društvo Goldman Sachs da pripremi detalje ponude za preuzimanje, koja bi, kako se očekuje, trebala biti objavljena u srpnju ove godine. Harley Davidson, koji zapošljava više od 6,000 ljudi, imao je lani 5,27 milijarde dolara prihoda.
Pogledaj vesti o: Harley Davidson,   London

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Harley Davidson sprema ponudu za Ducati

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2017

Američki proizvođač motora Harley Davidson za svog italijanskog konkurenta sa dugom i uglednom istorijom Ducatija sprema posao koji bi mogao biti vrijedan do 1,5 milijardi evra...Njemački proizvođač automobila Volkswagen, koji je vlasnik italijanskog proizvođača motocikla Ducati namjerava prodati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.