Član Yu Grupe povređen u nesreći!

Izvor: Mondo, 17.Avg.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član Yu Grupe povređen u nesreći!

Žika Jelić prebačen je u bolnicu pošto ga je vozač oborio sa motora.

Žika Jelić (75), basista slavne Yu Grupe, povređen je u nesreći koja se dogodila u sredu u Novim Banovcima, prenosi "Kurir".

Jelić je vozio svoj motor "harli dejvidson" kada je na njega naleteo vozač automobila koji nije ispoštovao Jelićevo pravo prvenstva prolaza, dodaje taj list.

Roker je prebačen u bolnicu i konstatovane su mu teške povrede, ali nije u životnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opasnosti.

Inače, Jelić je i 2006. teško povređen u nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali. Tada je vozio automobil i podleteo pod kamion, zadobivši više preloma. Godine 2013. udarila ga je struja na koncertu u Foči, što mu nije bio prvi put - u jednom intervjuu kazao je da ga je i sedamdesetih na koncertu Džentlmena udarila struja, ali da mu je brat pritekao u pomoć i spasao mu život.
Pogledaj vesti o: Harley Davidson

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Član Yu Grupe povrijeđen u nesreći

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017

Žika Jelić (75), basista slavne Yu Grupe, povrijieđen je u nesreći koja se dogodila u srjedu u Novim Banovcima, prenosi "Kurir"...Inače, Jelić je i 2006. teško povrijeđen u nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali. Tada je vozio automobil i podletio pod kamion, zadobivši više preloma...Godine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.