MITROVČANIN UHAPŠEN U SOMBORU ZBOG DROGE

Izvor: Radio Dunav, 15.Jun.2018, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVČANIN UHAPŠEN U SOMBORU ZBOG DROGE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su J. M. (39) iz Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je 12. juna, prilikom vršenja uviđaja nakon što je J.M. vozilom „opel astra“, novosadskih registarskih oznaka, sleteo sa puta u Apatinu, u automobilu i neposrednoj blizini pronašla 18 biljaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << sumnjivih na marihuanu.
Takođe, u gepeku automobila pronađeno je pet biljaka, a u dvorištu i sobi kuće osumnjičenog u okolini Apatina još 17 biljaka i oko 67 grama marihuane.
Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.