DIREKTOR PRISVOJIO OPŠTINSKI SUZUKI

Izvor: Kurir, 23.Dec.2011, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR PRISVOJIO OPŠTINSKI SUZUKI

Jovica Carević, direktor opštinskog preduzeća za puteve Gornjeg Milanovca, "suzuki" koristi 365 dana i to 24 časa, a niko drugi ne sme, tvrdi Desimir Jovanović, opštinski odbornik

GORNJI MILANOVAC - Direktor opštinskog preduzeća za puteve Gornjeg Milanovca Jovica Carević koristi službeni automobil kao svoj, a gorivo i održavanje plaćaju poreski obveznici - rekao je Desimir Jovanović, opštinski odbornik.

On je to izgovorio na sednici Skupštine opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada se raspravljalo o budžetu za iduću godinu, rekavši da direktor automobil stalno parkira kraj svoje kuće, vozi članove porodice i prijatelje na posao, "koristi ga 365 dana i to 24 časa, a niko drugi ne sme".

"Kada Jovica slavi, slavi i 'suzuki' u njegovom dvorištu, kada je na bolovanju, tada je i 'suzuki' bolestan pred njegovom kapijom, a troškovi su veći od jedne prosečne plate" - rekao je Jovanović za skupštinskom govornicom u ime odborničke grupe Nove Srbije (NS).

Iako je Carević, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, sedeo među odbornicima, nije odgovorio na kritiku. To je, međutim, učinio šef odborničke grupe SPS Dragan Đorđević, osudivši kritiku NS.

"Mi smo u koaliciji i to niste trebali ovde da iznosite, već na drugom mestu" rekao je Đorđevic kada mu je odgovoreno da to svi građani vide, znaju i godinama osuđuju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbornik: Direktor prisvojio službeni automobil

Izvor: EMportal, 23.Dec.2011

Direktor opštinskog preduzeća za puteve Gornji Milanovac Jovica Carević koristi službeni automobil kao svoj, a gorivo i održavanje plaćaju poreski obveznici, rekao Desimir Jovanović, opštinski odbornik, na sednici Skupštine Opštine tokom raspravlje o budžetu za iduću godinu.

Nastavak na EMportal...

Direktor prisvojio opštinski suzuki

Izvor: Glas javnosti, 24.Dec.2011, 07:21

GORNJI MILANOVAC - Direktor opštinskog preduzeća za puteve Gornjeg Milanovca Jovica Carević koristi službeni automobil kao svoj, a gorivo i održavanje plaćaju poreski obveznici - rekao je Desimir Jovanović, opštinski odbornik...On je to izgovorio na sednici Skupštine opštine kada se raspravljalo...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.