Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2024, 21:41

Lavrov: Cilj da se slome Srbi još traje

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da i dalje traju nastojanja da se Srbi slome pa se zbog toga pokušava izglasati rezolucija o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, kao i da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik jedini koji se u BiH bori za dejtonske pricipe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cilj da se slome Srbi još traje – Lavrov

Izvor: Vostok.rs, 05.Maj.2024

ATV: Balkan je, takođe, jedna od najnemirnijih tačaka svijeta, to nije nikakva novost. Svi su odavno upoznati sa pritiskom Zapada na Srbe, na Republiku Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Republiku Srpsku. Ali, posljednjih mjeseci taj pritisak se veoma intenzivirao. Vidimo šta se sada događa u Generalnoj...

Nastavak na Vostok.rs...

Lavrov: Cilj Zapada je da slomi Srbe, to potvrđuje i rezolucija o Srebrenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2024, 12:51

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je cilj Zapada da se slome Srbi, što potvrđuje i pokretanje usvajanja rezolucije o Srebrenici, u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.