Vozio brzo, bez dozvole i sa isteklom registracijom: Pokušao da pobegne, pa napao policajca

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 10:37

Vozio brzo, bez dozvole i sa isteklom registracijom: Pokušao da pobegne, pa napao policajca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Saobraćajna policija je sinoć oko 19.30 u mestu Vrbovno, opština Lazarevac, prilikom radarske kontrole pokušala da zaustavi automobil marke „ford“, kojim je upravljao osumnjičeni brzinom od 97 kilometara na čas, na delu puta gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na čas, saopšteno je iz MUP.

On se, kako se sumnja, oglušio na znak policije da stane i tek nakon 150 metara od saobraćajne patrole zaustavio vozilo, izašao iz njega i pokušao da pobegne.

Brzom reakcijom, policijski službenik je sustigao osumnjičenog sprečivši ga u nameri da pobegne, a tom prilikom on je fizički napao policajca, nakon čega je savladan i smešten u policijsko vozilo.

Daljom proverom utvrđeno je da tridesetsedmogodišnji vozač ne poseduje vozačku dozvolu za kategoriju vozila kojim je upravljao, kao i da je istekla važnost registracione nalepnice.

Osumnjičeni je zadržan u policijskoj stanici do 12 časova, jer je odbio alkotestiranje i droga test, nakon čega će biti doveden kod sudije za prekršaje po skraćenom postupku i protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio brzo i bez dozvole, pokušao da pobegne, napao policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti...Saobraćajna policija je sinoć oko 19.30 u mestu Vrbovno, opština...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vozio u alkoholisanom stanju na auto-putu brzinom od 137,2 kilometra na čas

Izvor: RTS, 17.Apr.2021

. Sinoć na auto-putu ka petlji Bubanj potok, policija zaustavila četrdesetsedmogodišnjeg vozača automobila "golf" koji je u stanju potpune alkoholisanosti upravljao vozilom brzinom od 137,2 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 80 kilometara na čas, što...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.