Izvor: RTS, 17.Apr.2021, 10:58

Vozio u alkoholisanom stanju na auto-putu brzinom od 137,2 kilometra na čas


Sinoć na auto-putu ka petlji Bubanj potok, policija zaustavila četrdesetsedmogodišnjeg vozača automobila "golf" koji je u stanju potpune alkoholisanosti upravljao vozilom brzinom od 137,2 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 80 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sa 2,13 promila vozio brzinom 137,2 kilometra na sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili su presretačem sinoć na auto-putu ka petlji Bubanj potok, četrdesetsedmogodišnjeg vozača automobila "golf" koji je u stanju potpune alkoholisanosti upravljao vozilom brzinom od 137,2 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.