Vitorija pozdravila poznata lica - Džejmsa i Rakočevića

Izvor: Mondo, 17.Maj.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitorija pozdravila poznata lica - Džejmsa i Rakočevića

Nekadašnji srpski košarkaš, trostruki osvajač nagrade "Alfonso Ford", uručio je priznanje za najboljeg strelca Evrolige.

Foto: Twitter/Euroleague

Tokom drugog polufinala Evrolige, CSKA - Real Madrid, održana je kratka svečanost na parketu dvorane "Fernando Buesa".

Majk Džejms, igrač Armanija, dobio je nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Alfonso Ford" za najboljeg strelca elitnog takmičenja, a priznanje mu je uručio nekadašnji srpski košarkaš Igor Rakočević, trostruki osvajač istog trofeja.

Interesanatno je da su obojica nekada igrala na istom parketu, u dresu Baskonije.

Amerikanac je nosio dres velikana iz Vitorije od 2014. do 2016. i u drugoj sezoni u zelenom dresu nastupio na Fajnal foru u Berlinu, dok je Srbin od 2006. do 2009. bio član jednog od najboljih timova u istoriji Baskonije (u tom periodu "Tau Keramike") i sa njim osvojio titulu prvaka i Kup Španije.

Rakočević je sa klubom iz Vitorije nastupio na dva Fajnal fora - u Atini 2007. i Madridu 2008.

Congratulations to @TheNatural_05 on his Alphonso Ford Top Scorer Award A brilliant campaign from the @OlimpiaMI1936 guard #F4GLORYpic.twitter.com/ddUNFYsuyv

— EuroLeague (@EuroLeague) 17. мај 2019.

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.