Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Apr.2013, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige “Cvjećarnica u kući cveća” Lazara Džamića

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Promocija se održava večeras 10. aprila od 19h u Domu omladine Beograda >>> (Ključne reči: Lazar Džamić; izdavačka kuća Jesenski i Turk; Heliks; knjiga; strip Alan Ford; blog Bašta Balkana; marketinška agencija Kitcatt Nohr Digitas; marketing; marketinške komunikacije)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Fenomen Alana Forda u bivšoj SFRJ u knjizi

Izvor: Blic, 11.Apr.2013, 00:29

Šta spaja Italiju i Srbiju i zašto je Alan Ford napopularniji u ove dve države, a popularan samo još u državama bivše SFRJ, gde je postao "deo kulturnog tkiva", pitanja su na koja je Lazar Džamić pokušao da odgovori knjigom "Cvjećarnica u kući cveća" predstavljenom večeras u Domu omladine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.