Princeza Leja i Han Solo su imali seks u stvarnom životu

Izvor: B92, 16.Nov.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princeza Leja i Han Solo su imali seks u stvarnom životu

Keri Fišer i Harison Ford imali su seks tokom snimanja filma „Ratovi zvezda: Nova nada“, potvrdila je glumica u svojim memoarima.

Knjiga „The Princess Diarist“ nastala je na osnovu dnevnika koje je glumica vodila u periodu kada je igrala princezu Leju.

Afera koja je trajala tri meseca počela je kada ju je Ford odvezao kući posle rođendanske žurke Džordža Lukasa. Fišer je tada imala 19, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ford 34 i bio je oženjen.

Glumica tvrdi da se i ne seća najbolje onoga što se dešavalo u njihovoj vezi jer je Harison “voleo brutalno jaku sortu marihuane”, ali kaže da je bila jako zaljubljena i da se nadala da će Ford ostaviti suprugu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.